On-line textový přenos zápasu Skončil ligový zápas FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha. Góly: Ščuk, Navrátil - Škoda. 87', Střídání, Třetí boleslavská změna. Magera vystřídal šislera. 86' ...
Do ofenzivy příliš nesahal. Od začátku se hrál fotbal nahoru dolu, ale oba týmy postrádaly přesnější finální fázi. Na šance si tak fanoušci museli počkat až do závěrečných deseti minut první půle. Nejprve s lobem neuspěl hostující Škoda, pak měli hned tři dobré možnosti domácí. Po Konatého úniku ale Valentovi nesedla střela, vzápětí Konatého střelu k tyči vykopl brankář Kolář a neuspěl ani Přikryl.
A je to i krutý výsledek pro Boleslav, která hrála bojovně, agresivně a s velkým tlakem na míč. My ztráceli hodně míčů a bylo to nahoru dolu. Dovolili jsme soupeři i několik protiútoku a podržel nás brankář. Od prvního gólu jsme se uklidnili a šel náš výkon nahoru. Pomohla nám druhá branka, která nás uklidnila a která nám chyběla třeba v utkání s Bohemkou. Ztráta na první místo se snižuje, ale my se musíme především soustředit na to, abychom hráli dobrý fotbal a ne jako v Jihlavě, nebo abychom se nemuseli bát o výsledek jako s Bohemkou.
Místo toho udeřilo na druhé straně. Po rohovém kopu Stocha vyhrál souboj Škoda, míč se dostal ke Zmrhalovi, který ho zblízka dotlačil do sítě. Ještě do poločasu mohl zvýšit Stoch, ale jeho přímý kop lapil brankář Poláček. Z přímého kopu zahrozil v úvodu druhé půle i mladoboleslavský Valenta, Kolář ho však efektní robinzonádou vychytal. Následně nenechal skórovat ani aktivního Konatého. Boleslav se sice snažila o vyrovnání, ale Slavia začínala být lepší a těžila z otevřenější obrany domácích. V 66. minutě tak vlétl do vápna Bořil, kterého zbytečně fauloval Sus a hosté dostali výhodu pokutového kopu.
Zprávy›Slavia mladá boleslav živě Zde naleznete odkaz na přímý přenos zápasu SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav. Live přenos začíná pár minut před začátkem zápasů.
Bylo tam spousta dobrých akcí, ale pak jsme to špatně vyřešili. Sledoval jsem na videu předchozí zápasy včetně přípravy. Proniknout do týmu nebylo složité, hráče znám. S Márou Matějovským jsem hrál, Pauscheka a Valentu jsem měl v klubech. Hodně jsem se snažil s hráči komunikovat a zjistit situaci. Chtěli jsme zrychlit hru, dali jsme tam rychlejší hráče. To se celkem dařilo. S Konatém jsem napůl spokojený, vnesl do hry rychlost, práci s míčem, ale chybělo tomu to finále. "Jindřich Trpišovský (trenér Slavie): "Výsledek dobrý, ale nerodil se lehce.
FK Teplice Mladá Boleslav koukněte se živě 4 listopadu 2023 4. 11. 2023 — 2023 — FK Mladá Boleslav · FK Teplice · MFK Karviná · Slezský FC Opava · SK Sigma Olomouc · SK Slavia Praha · 1. [ŽIVÝ PŘENOS TV#] Teplice ...
S ním si Škoda poradil a zvýšil. V 73. minutě chyboval Šušnjar, který lacino pustil k míči Škodu a jeho tečovaná střela se štěstím skončila potřetí za zády Poláčka. Mladá Boleslav už nedokázala reagovat, když v jediné vážnější šanci Komličenka vychytal Kolář, a nadále zůstává jediný bod od pásma sestupu. Ohlasy trenérů:Jozef Weber (trenér M. Boleslavi): "Krutý výsledek vzhledem k průběhu utkání. Prvních padesát až šedesát minut se mi líbilo.
Hradec Slavia Praha on-line přenosu 06.12.2023 Sport před 4 dny — Hradec Slavia Praha on-line přenosu 06.12.2023 Sport : · SK Slavia Praha · 5.8.2023 · MFK Karviná · : · FK Mladá Boleslav · 30.7.2023 · FK .
[živý sport!] Servette Slavia Praha přenos 21 září 2023 20. 9. 2023 — [živý sport!] Servette Slavia Praha přenos 21 září 2023 před 2 dny — Fotbalisté pražské Slavie vstoupí do skupinové fáze Evropské ligy ...