top of page

Gruppo

Pubblico·95 membri

[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>] Laçi Tirana shiko live 10 dhjetor 2023

Watch Tirana vs Laçi live stream, match start at 12:00 on Dec 17, 2011 in Albania and standing, H2H, timeline, stats and lineups.

Ja çfarë duhet të dinë para se të hyjnë në “Air Albania” Isgandarli: Tek Egnatia luajmë edhe për Duamenën, i kërkoj falje ekipit për festimin e golit në Laç “Partizani me meritë aty ku është”, Ndreca: Më vjen mirë që po fitojmë, shpresoj të vazhdojmë kështu deri në fund “Pjesa e parë ishte për t’u harruar”, trajneri Osmani: Ja çfarë nuk shkoi sot, Vllaznia ka nevojë për përforcime “Çdo gjë u sheshua në Laç me Isgandarlin”, Tetova: I lumtur për 3 pikët, Vllaznia na ushtroi presion në pjesën e dytë Erzeni kërkon fitoren e dytë radhazi, Deliallisi i pezulluar: Ekipi im nuk zhgënjen Skënderbeu pret Erzenin, Gvozdenoviç sheh vetëm “finale”: Ky kampionat s’ka siguri, të shkojmë të qetë në pushime “Fitorja do na nxirrte nga kriza”, kapiteni i Tiranës: Derbi vendoset nga detajet, tifozëve u premtoj që… “Edhe kur je në vend të parë ke presion”, Ahmataj para derbit me Partizanin: Hasani mund të luajë, por mungojnë… EKSKLUZIVE/ “Ëndërr të vendos derbin për Tiranën”, Abazaj: Tifozët të mërzitur, momenti që të… “Sot pres fitore”, Tetova para sfidës me Vllazninë: Nuk më intereson… derbi “Dua Vllazni cinike”, Qatip Osmani: Egnatia luan bukur, një pikë nuk është keq EKSKLUZIVE/ “Partizani favorit në derbi”, ish-sulmuesi Bejzade: Ja kush është “çelësi” i të kuqve SUPERIORE/ Kreu, “Final 4” dhe mbijetesa, njihuni me dy sfidat e para të javës së 15-të Erzeni sfidon Skënderbeun, Peposhi: Ia dalim edhe në Korçë 1 Dhjetor, 2023 “Tifozët e Tiranës e kanë më të vështirë të të pranojnë”, rrëfimi i Abilaliajt para derbit: Kam folur me Shehin, ja cili është plani i Partizanit për të ardhmen Lorenco Vila: Dinamo, për katërshen e parë. Live Score, Stream and H2H results 12/10/2023. Preview match KF Laci vs KF Tirana, team, start time. Tribuna. comAlbania. Kategoria Superiore16 Matchday, Stadium: Stadiumi LaçiStatisticsPossessionShots on targetShots off targetFoulsCorner kicksFree kicksOffsidesBest bookmakersLoading... Loading... Game eventsHead - to - HeadLast 20 gamesKF Laci7WinsKF Tirana11WinsAlbania. Kategoria Superiore. Erzeni Tirana drejtpërdrejt 27 nëntor 2023 4 ditë më parë 26 nën 2023 — Tirana shiko live 2 shkurt[transmetim]... Dinamo Tirana Skënderbeu (LIVE SPORT@) Laçi Erzeni shiko live 07/05/2023 Friday(Jetoni!! ) ... Partizani vs Tirana Live Stream & Results 19/10/2023 17: 19 tet 2023 — Learn How to Watch Partizani vs Tirana Football Live Stream Online on 19 October 2023 17:00, See Match Results and Teams H2H Stats at... Ishte pjesë i grupit Mata-Breçani Policia spanjolle ka vendosur në pranga shqiptarin e shumëkërkuar Ismail Zeneli. Arrestimi i tij vjen pas urdhër-arrestit të lëshuar Operacioni “Metamorfoza”, 5 të arrestuarit kërkojnë lirinë në Gjykatën e Lartë Pesë të arrestuarit e operacionit “Metamorfoza” iu drejtuan Gjykatës së Lartë për ndryshim të masës së sigurisë, Sport Shko tek Rtsh Sport “Euro 2024”, Silvinjo optimist: Rivalë të fortë, por… Duka për shortin: I fortë bëhesh kur fiton me më të fortët Presidenti i FSHF-së, Armand Duka, pas përfundimit të shortit të Euro 2024, ka dhënë një prononcim për fshf. Abissnet SuperioreVIDEO/ Frenklin bën heroin për vendasit, Skënderbeu mposht Erzenin dhe barazon Tiranën me pikë 2 Dhjetor, 2023 Derbi special Ahmataj-Abilaliaj/ Dikur luanin bashkë me Tiranën, tani “luftojnë” ndaj njëri-tjetrit VIDEO/ Egnatia nuk njeh “rivalë”, likuidon Vllazninë me 3 gola që pjesën e parë Moti dhe bastet/ Pa reshje, “demat” e Partizanit favoritë në derbin ndaj Tiranës Florent Hasani mund të jetë mungesa e madhe e Tiranës në derbi, jashtë shikohet edhe Patrik EKSKLUZIVE/ Arbitra të FIFA-s për derbin e 172-të, ja kush do të ndajë drejtësinë në Tirana-Partizani “Pas kësaj fitore me Erzenin jemi më të qetë”, Gvozdenoviç ndalet tek shorti i Europianit: Grup shumë i fortë, nuk kemi çfarë të bëjmë… Tirana-Partizani/ Policia zbardh planin e masave për derbin. org. Kreu i futbollit Spanja, Luis de la Fuente: Të mos harrojmë Shqipërinë Trajneri i kombëtares së Spanjës, Luis de la Fuente, pranoi mungesën e fatit në shortin e Euro 2024 me një grup B së bashku me Kroacia, Dalic: Më duhet t'i studioj edhe më mirë shqiptarët Kombëtarja kroate e futbollit do të luajë në Grupin B të Euro 2024 në Gjermani me kombëtaret e Spanjës, Shqipërisë Italia, Spaleti: Shqipëria? Është e vështirë të bësh parashikime Italia ka mësuar rrugën e saj në fazën finale të Euro 2024 që përfshin ndeshjet, sipas rendit kronologjik, kundër Shqipërisë, Mediat spanjolle: Jemi në grupin e vdekjes “Jemi ne grupin e vdekjes”. Tirana Kukësi 2022 23. 11. 2023 - The Blacklist 22 nën 2023 — Tirana drejtpërdrejt 6 maj 202303. (tv drejtpërdrejt<<<<) Kukësi Egnatia shiko live 1 prill 202 (JETONI##) Bylis Ballsh Partizani Tirana... Sipas Shorti i "Euro 2024", Shqipëria në një grup të fortë Short i vështirë për Shqipërinë i hedhur në Hamburg për "Euro 24". Ai e ka vendosur ekipin kuqezi në grupin B. ▶️ KF Laci vs KF Tirana Live Stream & on TV, Prediction Check how to watch KF Laci vs KF Tirana live stream and on TV. H2H stats, prediction, live score, live tracker & results in one place. Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 1 nëntor 2023 31 tet 2023 — [[Futbolli*]==] Partizani Tirana Laçi drejtpërdrejt falas 3 | Grupo [TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023((FUTBOLLI<)) ... Zëvendëskryeministrja, Arrestohet në Spanjë Ismail Zeneli/ Donte të vriste vëllezërit Nela. Po kap formën time më të mirë EKSKLUZIVE/ “Ndihet ende dora e Zekiç”, Mehmeti: Ndeshje drithërimash, Partizani fiton derbin dhe… titullin (E PLOTË) Ardit Hila dënohet sërish nga klubi, tani jashtë ekipit. Ja si mund të rreshtohet Tirana në derbi Edhe stoli bën diferencën te Egnatia, rrogozhinasit përballen me “prenë” e preferuar të kampionatit DISIPLINA/ Dënohet zyrtari i Vllaznisë, hapet hetim për dhunën në futbollin e femrave një javë pas ngjarjes Dy futbollistë thuaje gati për Tiranën, Partizani me rreshtim klasik në derbi Analiza e barazimit me Kukësin, Gvozdenoviç do 11 “luanë” me Erzenin Teuta “kopjon” vitin e kaluar, mbrojtësi i durrsakëve operohet dhe mbyll sezonin EKSKLUZIVE/ “Eksperienca do të bëjë diferencën”, Hoxhallari: Tirana gati për triumfin në derbi, ja çfarë na mungon (E PLOTË) Interes i madh për derbin e kryeqytetit, shitja e biletave vazhdon me ritëm të lartë Mala mungon sërish, Vllaznia synon të thyejë një tjetër “tabu” Statistikat/ Partizani, tersi i Tiranës në 15 vitet e fundit Mungesë e madhe për Mehmetin, mbrojtësi i Dinamos humb ndeshjet e dhjetorit Lexoni faqen e parë të gazetës “Panorama Sport” dhe “Panorama” Tetova me “dhimbje koke”, 5 lojtarë rrezikojnë ndeshjen e radhës 30 Nëntor, 2023 Nga statistikat tek notat e skuadrave, zbuloni formacionin më të mirë dhe më të dobët për javën e 14-të të Superiores Stoli i Partizanit, Abilaliaj duhet të thyejë një rregull Moviola e Superiores/ Javë me luhatje për arbitrat! Laçit i mungon një penallti, VAR “djeg” Tiranën “U stakuam në pjesën e dytë”, sulmuesi i Skënderbeut, Lika: Festova me prindërit, kuksianët më keqkuptuan EKSKLUZIVE/ “Duket sikur na kanë mallkuar”, mbrojtësi Doka: Derbi për tifozët, ja si ia del Tirana (E PLOTË) Prishja e “mallkimit”, Vllaznia thyen rekord për lojtarët shkodranë ndaj Teutës “Nëndetësja” pa shënjestër/ Ngërçi i golit, Dinamo do sulmues në merkaton e janarit “Respektojeni kohën time”, sulmuesi i Partizanit u përgjigjet kritikave Ka pretendime për një penallti të mohuar ndaj Egnatias, Laçi shpall “non grata” gjyqtarin e ndeshjes (VIDEO) Trajneri Nica e quajti lojtar me karakter të poshtër. KF Tirana - Laçi Live - Abissnet Superiore: Football Scores 7 tet 2022 — Football fans can read breaking Football news headlines, interviews, expert commentary and watch replays. Keep up with what's happening in the ... Lakes, Alps & Dolomites Private Tour 2022 27 tet 2023 — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1 [[[Live ...

Info

Ti diamo il benvenuto nel gruppo! Qui puoi entrare in contat...

Membri

• Eugenia N. Dyar
    Eugenia N. Dyar
  • eman khalid
    eman khalid
  • Александр Глущук
    Александр Глущук
  • laptop aid
    laptop aid
  • alamin 2
    alamin 2
bottom of page