top of page

Gruppo

Pubblico·65 membri

[[[ŽIVÝ PŘENOS-]@@]] Česko Brazílie přenos 10 prosince 2023

Česko – Brazílie. Fotbal - Česko - Brazílie. Video je možné přehrát pouze ... Přenos losování základních skupin evropského šampionátu. 2. 12. 2023 na ČT ...

Česko – Brazílie - Fotbal Česko – Brazílie. Fotbal - Česko - Brazílie. Video je možné přehrát pouze Přenos losování základních skupin evropského šampionátu. 2. 12. 2023 na ČT ... Brazílie Santos - výběrová káva z pražírny Kafe naRuby Brazílie. Brazílie Santos, opravdová kávová klasika. Kdo by neznal slogan ze známého českého filmu: „Měl by někdo chuť na šálek dobré brazilské kávy? Online: Česko - Brazílie 0:0, Mistrovství světa žen Mistrovství světa žen, Osmifinálové skupiny - skupina IV. Začátek utkání: 10. 12. 2023 14:15. Česko. 0 : 0. (-:-). Brazílie. Sestavy a statistiky. „Čekalo nás ale nemilé překvapení, místní pořadatelé si spletli datum našeho příjezdu, a tak jsme první noc strávili různě – někdo na gauči a někdo na zemi v dětském koutku. O to důležitější pak bylo správné načasování spánku a vyrovnání se s časovým posunem, “ řekl Tomáš Kříž. „Samotné město Maceió má dvě tváře. Na jednu stranu jsou tu krásné pláže se spoustou palem, ale o pár ulic dále jsou již rozpadlé domy odpadky a špína. “ Do závodu žen nastoupily Michaela Štěrbová s Alžbětou Hruškovou. Po plavecké části vybíhala Štěrbová z vody na skvělém druhém místě! „S mým trenérem Jirkou Seidlem jsme měli jasně naplánovanou taktiku, na kterou jsme se i speciálně připravovali v tréninku, který byl posledních par týdnu komplikovaný kvůli zranění paty. Nakopnout plavání, dostat se do co nejmenšího prvního balíku na kole a pak už jen doufat, že vydrží pata a nepředběhne mě moc lidí. Právě probíhá živý přenos Brazílie - Česko ŽivéPřenosy.TV 1. 10. 2023 — Brazílie - Česko · Nenechte si ujít tyto živé přenosy · Club Hipico - 9. dostih · Anaitasuna Pamplona - Ademar Leon · Aluminij - Maribor · Maronas - ... Akademické MS: Štěrbová v Brazílii na skvělém 6. místěNa výborné výsledky dosáhli čeští triatlonisté na Mistrovství světa akademiků, které se konalo 9. a 10. září v brazilském Maceiu. Štěrbová byla šestá, Kříž osmý a Hrušková jen těsně nedosáhla na elitní desítku. V sobotu program pokračuje závodem štafet. Do milionového města na západním pobřeží Brazílie odcestovalo celkem pět českých závodníků, kteří jsou zároveň studenty vysokých škol. Kromě již zmíněných to byli Filip Tlamka a Filip Michálek. Realizační tým pak tvořili asistent reprezentačního trenéra Jan Jakubíček a fyzioterapeutka Eliška Čermáková. Do Maceia dorazili už v pondělí v noci. Přesně tak se i závod podařilo nastavit, když jsem vylézala z vody na druhem místě a v cyklistické části se pak utvořila asi osmičlenná skupinka, kde jsme poměrně dobře spolupracovaly a přijely jsme tak do druhého depa se slušným náskokem na druhý balík. V něm byly rychlejší běžkyně, ale náskok z plavecké a cyklistické části mi zajistil šesté místo, takže velká spokojenost. Dneska to bylo maximum, co jsem mohla předvést, “ řekla Štěrbová. Výborný výkon předvedla také Hrušková, která si přiváží z Brazílie jedenáctou příčku. Zvítězila Němka Céline Kaiserová. Závod ve sprint triatlonu začínal přibližně stometrovým během do vody – v něm ale čeští závodníci zaváhali. „Nejsem zrovna sprinter, a tak jsem na hned na startu dostal asi 10 metrů od nejrychlejších kluků. 2023 na ČT sportStopáž50 minutEURO 2024 - los základních skupinPřenos losování základních skupin evropského šampionátu2. 2023 na ČT sportVideo nelze z licenčních důvodů přehrátStopáž116 minutFrancie - MaliMistrovství světa ve fotbalu hráčů do 17 let — semifinále (zkrácená repríza)29. 11. 2023 na ČT sportVideo nelze z licenčních důvodů přehrátStopáž130 minutArgentina - NěmeckoMistrovství světa ve fotbalu hráčů do 17 let — semifinále (zkrácená repríza)29. 2023 na ČT sportStopáž114 minutFrancie - MaliMistrovství světa ve fotbalu hráčů do 17 let — semifinále28. Kousek Česka v Brazílii byl na tři týdny mým domovem 30. 10. 2023 — českými kořeny a mohl jsem pomáhat udržovat české tradice v daleké Brazílii. Po skončení svého workcampu v Bataypoře jsem se vydal poznávat ...

Info

Ti diamo il benvenuto nel gruppo! Qui puoi entrare in contat...

Membri

bottom of page