top of page

Gruppo

Pubblico·95 membri

[[[Gledati TV<<<]<<<]] Dinamo Zagreb Rudeš uživo gledati 9 prosinca 2023

Sutra od 17:00 | Dinamo Zagreb - Rudeš. Nogomet | SuperSport HNL. Nogomet. Ned. 10 Dec od 14:55 | Varaždin - Osijek. Nogomet | SuperSport HNL. Nogomet. Uto. 12 ...

“Što se tiče utakmice Dinamo – Rudeš, dobro se zna se tko je Dinamo. No, mi ćemo dati svoj maksimum. I to mi je važno. Ja igračima kažem, nije mi važan početak utakmice, nego kraj. I rezultat. Nije mi važno tko počinje utakmicu, nego tko završava. Idemo na Maksimir s velikim respektom. Dinamo je papirnati favorit, ali on to mora dokazati na terenu. A mi ćemo pokušati u tome ga spriječiti”, dodao je Mladina. Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rudeš – Dinamo? Utakmica 17. Nemamo mjesta kalkulacijama, idemo s najjačim raspoloživim snagama. Nemamo pravo na nikakvu grešku niti greškicu, a od prve sekunde moramo jasno dati do znanja da želimo tri boda i što prije zabiti kako bismo, uza sav respekt Rudešu, uveli utakmicu u našem smjeru. Vidljivo je da se njihovi dečki bore, da im nije svejedno i da žele otkinuti bodove. [[[UŽIVO]]((] Osijek Rudeš uživo prijenos gledati 7 listopad 7. lis 2023. — — Osijek Dinamo Zagreb prijenos 3 rujna 2023 NK Rudes prije 12 sati Dinamo Zagreb uživo prijenos gledati 03. Zagreb Rudeš uživo gledati 15 ... Dinamo - Rudeš UŽIVO 9. 12. 2023 | Nogomet Pratite Dinamo - Rudeš 9. 12. 2023 uživo - livescore, međusobni omjer, nedavni rezultati i ostale informacije na Rezultati.com stranici. [Stream<] NK Osijek NK Rudeš gledati prijenos 7 listopada 7. lis 2023. — — Osijek Dinamo Zagreb prijenos 3 rujna 2023 NK Rudes prije 12 sati Dinamo Zagreb uživo prijenos gledati 03.09.2023 25. srp 2023. — Prijenos ... Sjećam se dana iz 2013. kada sam došao u Hrvatski dragovoljac i kada smo imali tri boda. Osvojili smo 21 bod i u zadnjem smo se kolu borili s Osijekom tko će koga izbaciti iz lige. Uvjeren sam da se može i da nisam bio u situaciji, kao recimo Sopić prošle godine sa Goricom, ne bi se prihvaćao ovog posla i da ne vidim ovdje svoju priču. Uvjeren sam da to mogu ponoviti”, rekao je Davor Mladina, novi trener Rudeša. NOGOMET UŽIVO: Dinamo i Rudeš igraju susret 18. kola HNL-a na Maksimiru u subotu, 9. prosinca 2023. godine – gdje gledati prijenos? Dinamo i Rudeš igraju svoj drugi ovosezonski susret i to u sklopu 18. kola HNL-a. Utakmica se igra na Maksimiru u subotu, 9. godine, a počinje u 17 sati. Susret sudi Jakov Tilić, a osim uživo na stadionu, možete ga gledati i u izravnom televizijskom prijenosu. Što se tiče stanja na ljestvici, Dinamo je treći sa 30 bodova iz odigranih 15 utakmica. A gradski rival Rudeš čvrsto drži zadnje, 10. mjesto i ima samo četiri boda. (SPORT UŽIVO>>) Varaždin Istra uživo prijenos gledati 5 prije 4 dana — uživo] NK Rudeš Istra 1961 uživo prijenos gledati 11 prije 10... gdje gledati gnk dinamo zagreb – nk istra 1961. 0. +. 0 commentaire. À ... DINAMO ZAGREB-Rudeš Gdje je danas na televiziji? (2023) Gledaj Dinamo Zagreb uživo danas na televiziji i gledaj s prijateljima. Iznenadit ćete se... prijenos utakmice dinamo veceras. hajduk dinamo prijenos. utakmica ... Zanimljiv je igrač koji pokazuje da je pojačanje. Momčad ga je jako dobro prihvatila, a on to vraća na najbolji način. Bitno je da se momčad, možemo tako reći – kompletirala – iako to možda malo čudno zvuči, jer u Koprivnici nismo mogli računati na petoricu igrača koji u nastupili u prethodnom dvoboju protiv Astane. Upitan je i Maxime Bernauer koji je dobio nezgodan udarac na treningu i mislim da neće moći igrati. Deni Jurić ima manjih problema s gležnjem. Kevina Theophilea poštedjet ćemo u ovoj utakmici kako ne bi došlo do većih poteškoća. Danijel Zagorac je, recimo, 50 posto bolje i trebao bi ući u trening. Bude li ga boljelo, nećemo ništa forsirati”, komentirao je zdravstveno stanje u Dinamu trener Jakirović. Rudeš će predvoditi novi-stari trener Davor Mladina “Nadam se da ćemo izvući maksimum iz ove momčadi. Mislim da oni mogu više, pratio sam utakmice, vidio sam da su u nekim ogledima falile nijanse. Tako da mislim da ne moramo raditi neki veliki remont, ali nadam se da ćemo napraviti dodatnu selekciju, to jest da će biti i dolazaka i odlazaka. I da ćemo ići još konkurentniji u nastavak prvenstva. Dobro smo kontrolirali dvoboj, prevenirali kontre i polukontre što je bilo iznimno važno te zabili golove na vrijeme. Vesele me neke stvari koje dečki polako usvajaju, a dolazimo i s puno više igrača u suparnički šesnaesterac. Imamo i puno bolji reposjed, no još je tu prostora za poboljšanja”, rekao je Sergej Jakirović, trener Dinama. PROČITAJTE VIŠE: RUKOMET UŽIVO: Hrvatska i Kamerun igraju drugu utakmicu drugog kruga na SP-u za žene u subotu, 9. godine – gdje gledati prijenos? “Došao im je kolega Davor Mladina koji je i uveo Rudeš u prvu ligu. Sportski TV prijenosi Uživo - Sportklub, Arena Sport - Hrvatska Sutra od 17:00 | Dinamo Zagreb - Rudeš. Nogomet | SuperSport HNL. Nogomet. Ned. 10 Dec od 14:55 | Varaždin - Osijek. Nogomet | SuperSport HNL. Nogomet. Uto. 12 ... NOGOMET UŽIVO: Dinamo i Rudeš igraju susret 18. kola prije 13 sati — Dinamo i Rudeš igraju svoj drugi ovosezonski susret i to u sklopu 18. kola HNL-a. Utakmica se igra na Maksimiru u subotu, 9. prosinca 2023. Cibalia Rijeka uživo gledati 5 prosinca 2023 Besplatno prije 4 dana — Gdje gledati OSIJEK-Dinamo Zagreb prijenos uživo online. Gdje UŽIVO-] NK Rudeš Rijeka uživo prijenos gledati 1. lis prosinca) i Cibalia ...

Info

Ti diamo il benvenuto nel gruppo! Qui puoi entrare in contat...

Membri

• Eugenia N. Dyar
    Eugenia N. Dyar
  • eman khalid
    eman khalid
  • Александр Глущук
    Александр Глущук
  • laptop aid
    laptop aid
  • alamin 2
    alamin 2
bottom of page